Everything about this day

Ja alltså, för alla som missat det så började jag i skolan idag igen. Men har valt att rikta in mig på en helt ny sak! MAT! Hmm, jaa älskar ju att laga mat, baka och självklart att ÄTA god mat ;) Så kan väll inte bli bättre skulle jag tro.
Dagen har kännts väldigt bra, trots för lite sömn! Verkar vara bra lärare och bra folk som ska gå utbildningen också, så nu är det väll bara att kolla lite kockkläder och se vart allt landar. Blir ju en helt annan stämning på en sånhär utbildning jämfört med gymnasiet, för nu är alla äldre och mer säkra på att de valt rätt. Så allt känns bara positivt från idag! Enda jag önskar nu är att man kan få lite mer energi, är ju helt matt fortfarande. Men blir väll så när man har svårt att vara still och vila upp sig när man egentligen skulle behöva de.
Nu håller jag på med en överraskning som jag hoppas att jag kanske kan lyckas med ;D Sånt som märks sen när älskling kommer hem.. Men först blir det att åka en sväng för att hälsa på Farmor.. :)
Se om jag kanske lägger ut en bild på resultatet sen! :)

Time to go..

Är sjukt trött idag, kunde inte alls sova igår kväll fast att jag var så jäkla trött. Men idag börjar skolan, ska bli spännande och se om det är som jag tänkt mig! Så känns som jag piggnat till nu iaf. :) Annars har det varit en lugn helg och lugnt förra veckan med. Har inte funnits så mycket att skriva om faktiskt. Men blir väll mer nu i veckan om jag tar mig tid till de. :)

RSS 2.0