Underbar helg!

Blev en helt underbar helg, hade en väldigt rolig midsommar med supergoa vänner och min älskling! Sen igår firade vi gammelmormor i förskott, känns helt sjukt att hon fyller 90år idag. Stort Grattis ♥
Känns inte som att det kunde blivit mycket bättre! Underbara människor, massa skratt, dans, sång och jaa,.. Det har helt enkelt bara varit en helt underbar helg! Ett plus är ju självklart att jag även får träffa min underbara syster, svåger och mitt söta lilla gudbarn imorgon! Puss på er, längtar väldigt mycket kan jag säga!  ♥
Blev en helt underbar helg, hade en väldigt rolig midsommar med supergoa vänner och min älskling! Sen igår firade vi gammelmormor i förskott, känns helt sjukt att hon fyller 90år idag. Stort Grattis ♥
Känns inte som att det kunde blivit mycket bättre! Underbara människor, massa skratt, dans, sång och jaa,.. Det har helt enkelt bara varit en helt underbar helg! Ett plus är ju självklart att jag även får träffa min underbara syster, svåger och mitt söta lilla gudbarn imorgon! Puss på er, längtar väldigt mycket kan jag säga!  ♥



Kärlek ♥


Midsommar!

Vill börja med att önska alla en Trevlig midsommar! Hoppas på bra väder, mycket skratt med familj och vänner och självklart mycket god mat :)
Här ska det iallafall bli grillning med några vänner :) Blir fint de!
Ska ta mig in till affärn med Sofie snart och handla för ikväll, så man kan förbereda osv :) Dagen har börjat rätt lugnt, har bakat Scones och diskat :) Men den ska väll inte sluta lika lugnt hoppas jag!
Have A Nice Day!

Wonderful day

Idag är det bak och städdag! Bakar Brownies med nötter och marshmallows och jordgubbscheesecake :) Hoppas på att det blir lika gott som de luktar!
Annars är det rätt lugnt idag, tvätten i maskinen, kakan i ugnen, disken står i diskstället, nybäddat i sängen och regnet öser ner! Rätt skönt, för då längtar man åtminstonde inte ut. :) Ska ta och åka ett varv förbi farmor och farfar sen också, och låna farmors symaskin. Se vart de slutar :) Haha!
Nae nu ska jag ta och forstätta ! <3

Fisketur med Familjen!

Igår åkte jag och Sally ut till Rejmyre/Hävla och fiska med mamma, pappa och lillebror. Var skapligt väder och det blev åtminstonde nån liten abborre där som lillebror så glatt fick upp. :) Mysigt att åka dit en stund, längesen man var där ute och fiska. Synd man har så dåligt tålamod bara!

Simple is sometimes the best

Idag efter jobbet ringde det en gubbe från Linköping och sa att jag kommit in på "bagerikursen" jag sökt, fast han berättade också att kursen inte såg ut precis som tidigare år. Nu var det mer en blandning på resturang och bageri, detta gav mig sån sjuk beslutsångest! För här i norrköping är det enbart ett resturangprogram, så jag vet inte alls nu! Svårt som F**n! Nackdelen med Linköping är att det är långt att pendla, och nackdelen med Norrköping är att det inte innehåller nått från bageri. Kunde ivilketfall inte ge den här gubben något svar, så ska fundera på't och sedan höra av mig till honom igen. Usch vad jag hatar sånt här, vore ju allra bäst om man bara kommit in på den ena (vilket jag hade räknat med eftersom att chansen inte var så stor att komma in på någon av utbildningarna, pga av att jag slutat gymnasiet med "för fina" betyg, som de nu kalla de). Så får väll helt enkelt vänta å se vad jag kommer fram till vart efter.. Vad skulle ni gjort?
Nu sitter jag och äter Tacos! Mummmmms :) Fundera på om jag ska åka utåt hävla sen och fiska lite med familjen, skulle vara bra mysigt. Har inte varit där sen jag var riktigt liten. Behövde ändå inte jobba mer den här veckan tyvär, så imorgon behöver jag ju inte gå upp vid halv 5. Rätt så skönt på ett sätt!
Nu får jag nog ta och äta upp maten innan den blir kall, ha en bra dag sötnosar!
Puss & Krams

True love conquers all ♥

Life is meant to be shared with someone you love, someone you miss when he is far away, someone you want a future with! Love is something everyone needs, and something everyone needs to give. 
It's all about finding the right ...

Love is the most wonderful thing you can give someone.

A delightful day

Känns som en bra dag! Lite jobbigt att mitt ska vara borta igen bara.
Dagen började i vilket fall halv 6 på jobbet, men rätt skönt ändå att man inte jobbar så länge :) Blev rätt sent igår innan vi la oss, men kände mig relativt pigg i morse ändå. Var inte helt fel att få träffa älsklingen en stund innan han åter igen kommer åka iväg en sväng!
Nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan åka till banken, har glömt de i flera dagar nu. Men nu ska jag inte göra nått annat emellan så jag glömmer bort de igen. Sen ska jag och Sally till Grizzly och kolla om vi hittar på någe skoj :) Brukar vi ju inte ha så svårt för!
Fundera på att göra cheesecake sen också, har aldrig gjort de förut men nån gång ska väll vara den första. Har Lite beslutsångest om vad jag ska ha i den bara, nått förslag? Finns ju inget bättre att göra när det är så tråkigt väder, får se om Sally och jag tar en långpromenad sen om det är uppehåll. Nån som vill hänga på? Bara höra av sig isåfall.
See you later dear friends!

Hugs and kisses

A new day begins

Idag väntas en hel del jobb, började på sjukhuset halv 6 imorse och nu blev det en mellanlandning hemma för att förbereda sig inför nästa ställe. Idag och imorgon ska jag och en kollega hålla i "ostmarknad" på en av Coop butikerna i Norrköping. Spännande, kan nog bli kul tror jag! Så slutar inte förns halv 8 ikväll, blir en lång dag kan man säga och det värsta är ju att jag inte ens har något att se fram emot att komma hem till. Alone again!
Träffade föresten Sofie en sväng igår, roligt att ses igen! Ses ju inte allt för ofta tyvär.
Men lördag ses vi igen och då blir de brännboll och fest. Nice!
Nae nu äre bara att plocka fram kockkläderna och dra sig vidare.
Hoppas alla får en bra dag!
Au revoir!

Take a chance

Har varit enormt sugen på att skaffa lugg igen ett bra tag nu och var såå nära på att klippa av håret nu i veckan, sen kom det nått emellan! Men inte idag inte, nu är luggen av :) Känns rätt skönt, trivs bra i lugg.
Här är resultatet:

Trött!

Idag blev det då ingen bra start på dagen! Försov mig rätt skapligt, vilket inte var så bra. Men allt löste sig bra ändå, som tur va! Nu är jag klar för idag, så bara ladda batterierna inför imorgon då det blir jobb från 5.30-19.30 och lika så på fredag! Härligt härligt! Men man ska vara glad sålänge man har jobb, är ju inte helt lätt att få det idag. Sen till slutet av sommarn börjar jag plugga igen också, något jag faktiskt ser fram emot och hoppas på! Så skönt när livet rullar på och det finns saker att göra, underbart!
Får se om man kanske träffar Sofie en stund sen, var ett tag sen nu! Ska bli kul tycker jag. Igår träffade jag Linda, hon och söta Zorro kom hit och hälsade på en stund. Mysigt med lite sällskap! :)
Nae nu ska jag inte sitta här mer, ska sätta igång och vika all j*vla tvätt :)
Hoppas alla får en underbar dag!
Tjohej!

Saknar mina älsklingar ♥



Keep Dreaming ♥

Svävar bort i tankar om framtiden, om kärleken, om livet!
Vart jag vill komma i mitt liv, vad jag vill göra och hur jag vill att allt ska se ut.
Men känner att det kanske inte är så mycket man egentligen bestämmer, fundera och påverka kan man nog alltid göra men annars blir det som det blir skulle jag tro. Men känner ändå att tankarna om vad jag vill ska hända gör en så glad, livet känns så ljust och underbart just nu. Konstigt nog vill jag att sommaren ska gå fort, vilket jag aldrig trodde jag skulle säga. Men jag är så nyfiken på vad som kommer hända! Önskar nästan man kunde se in i framtiden ibland, fast då skulle kanske livet vara tråkigt om man redan visste vad som skulle hända. 

Så jag håller mig till mina drömmar och önskar att de går i uppfyllelse! 
Är så himla glad över att ha träffat en så otroligt underbar kille, som gör mig lika lycklig för varje dag som går. Någon som man verkligen kan vara sig själv med och ha roligt med. Nån man både kan ge kärlek och få kärlek ifrån! Jag har världens underbaraste sambo!   

Nyklippt :)

Efter jobbet åkte jag först till skärblacka och sen ut till mamma. Så fick jag för mig att klippa Sally ute i solen/regnet, hon njöt av varje liten sekund! Hon är ju för go lillplutta :)

Sedan blev det en vända till stan med både mamma och lillebror, åkte bland annat till Grizzly där Sally fick välja ut lite godis och sen blev det nytt halsband+koppel och en ny regnkappa :) Hon blev så fin så!
Nu sitter vi bara i soffan och väntar på våran älskling, hoppas på att få träffa han om en liten stund. Vore ju fint de! <3

Live your life

Det känns som tiden bara rinner iväg, i augusti - 10 tog jag allt och flyttade över 30 mil hemifrån. Jag flyttade upp till Hofors, nära min älskade syster med familj. Där började jag plugga, jobba och startade mitt eget liv. Tanken var väll att jag skulle bli kvar där ett bra tag framöver, man han träffa många härliga människor och även en och en annan idiot. Men livet blir inte alltid som man tänk sig, jag kom på helt andra tankar och hamnade i Östergötland återigen 5 månader senare (varesig jag ville eller inte). 5 månader av mitt liv som gick otroligt fort, som jag faktiskt kan sakna delar av. Så skönt att ha sin kära syster nära sig och även hennes underbara familj, det är de jag saknar mest idag.
Det var en nyttig resa för mig kan jag känna idag, att få hitta sig själv, ta hand om sig själv och verkligen ha tid att fundera mer på vad jag vill göra med mitt liv. Vad jag tyckte var roligt, vad jag ville bli och hur min framtid kanske skulle se ut. Jag hann inte ens flytta hem igen innan jag började träffa den underbaraste som jag idag bor ihop med. Skulle livet ta ännu fler rusningssteg framåt?! Jag som nästan gett upp hoppet om kärleken och att jag ens skulle träffa någon jag verkligen kunde vara mig själv med.
Slutet av Jan-11 avslutade jag mitt kapitel i Hofors med en helhelg med min underbara systerdotter, en myshelg man sent kommer att glömma. Det var en helg fylld med bus och massa mys bara jag och denna underbara Josefin. <3
Sedan var det bara ta bilen och de sista från lägenheten för att åka mot Norsholm igen, kändes som en lång resa i tystnad. Många tankar snurrade i huvudet, om vad som skulle hända nu och även kände jag en saknad och en känsla av tomhet. Kändes som att man lämnat något väldigt värdefullt bakom sig.
Hemma i Norsholm igen kändes rätt tugnt, lite som av ett misslyckande fast det kanske egentligen inte hade nått med de att göra. Kändes konstigt att bo hemma hos mamma och pappa igen, nu hade man inte bara sig själv att tänka på längre utan tre till som bodde under samma tak. Men samtidigt ska man vara väldigt tacksam för att möjligeheten finns att komma hem igen, när det nu blev en ganska snabb vändning. Men det var samtidigt skönt att få träffa familj och vänner igen!
Nu känns det väldigt bra att jag hamnade i Norrköping igen, där jag nu bor med min underbara sambo! Hade nog inte kunnat börjat min nya resa mycket bättre än såhär. Tycker livet är helt underbart och ser fram emot varje ny dag!

RSS 2.0